Kembali LaGi!!! Aku Tak Nak Tengok Gambar Nie Sorang V.12, Bakal Membuat Anda Depresi Serta-Merta. Gambar No.21 Tu Langsung Tak Masuk AKAL..!!

Sebelum terciptanya kamera digital, ramai yang menggunakan kamera konvensional bagi merakamkan detik-detik bersejarah untuk dijadikan sebagai kenangan-kenangan. Gambar-gambar itu biasanya akan ditunjukkan kepada saudara atau kawan yang berkunjung ke rumah.

Sejak beberapa tahun kebelakangan ini, jadi satu trend untuk membuat gambar-gambar throwback dengan menggunakan teknologi digital untuk dibandingkan dengan gambar-gambar lama mereka.

Sudah tentunya terdapat banyak perbezaan di antara keadaan dahulu dengan sekarang terutama bentuk fizikal. Faktor-faktor ini yang membuatkan gambar-gambar throwback ini menjadi kelakar, lucu bahkan menakutkan.

Bukan mahu menjadi seorang yang perfectionist ataupun bergelar seorang OCD, namun gambar-gambar yang dipaparkan di bawah berpotensi untuk menbuatkan sesetengah orang berasa stress dan alami depresi serta-merta.

#1. Apa yang nak buat kalau rumah korang?

#2. Korang jangan buat macam nie tau hahaha

3#. Bila idea datang,macam2 boleh jadi

4#. Kalau jumpa macam nie? Apa yang korang lakukan.

5#. Perghhh… movie habis dia belum habis lagi nie…

6#. Apa yang Atok dok fikir nie?

7#. Besar betul la buah durian nie…

8#. Nie baru betul timbang berat..korang boleh cuba

9#. Macam sempoi jer… korang boleh la cuba bela hahahha

10#. cicak buat magic ker apa nie?

11#. Tinggal kasut sekejab jer… jammed

12#. Sekarang musim sejuk.. korang boleh cuba macam best jer.

13#. Boleh panas ker macam ni?

14#. Kerasnya kepala budak ni…

15#. fesyen baru… ada berani? hahahaha

16#. Bila tiada pelanggan… begini la jadinya.

17#. Harimau terlepas masuk kampung..

18#. Apa yang korang fikir? hehehehe

19#. Beli barang online… hahahaha

20#. Good idea… korang rasa ikan ni hidup tak lepas tu. hahahaha

21#. Korang rasa apa yang pemandu tu jawab…

22#. Betul ker boleh masak nie?

23#. Training apa nie?

24#. Tengok jer pun… hehehehe

25#. Tudiaaaa… besarnya ikan nie,masak apa sedap

Slide kanan untuk Vision sebelum ini…

Jangan lupa kongsikan pada kawan2 korang

Takkan Nak Tengok Sorang Kot.. Hehehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *