Akhirnya Punca Sebenar Ellie Suriati Berjuang Untuk DS Najib Mula Terbongkar

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Akhirnya Punca Sebenar Ellie Suriati Berjuang Untuk DS Najib Mula Terbongkar. Netizen: “tuduh pasai apa? pasai mempertahankan najib secara sungguh sungguh sampai jadi pelik.artis lain tak kisah pun…mestila org syak….” Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Sejak pilihan raya ke 14 DS Najib Razak kalah untuk teruskan menjadi perdana menteri di negara Malaysia, banyak pihak telah berjuang untuk DS Najib Razak.

Antara yang berjuang untuk DS Najib ialah artis yang bernama Ellie Suriati. Sejak Ellie Suriati mula berjuang untuk DS Najib, pendedahan beliau di social media adalah lebih besar dari artis yang lain.

Ellie Suriati juga pernah mengatakan bahawa beliau telah membuat penyelidikan punca BN kalah dalam pilihan raya ke 14, dan apa yang telah ditemui beliau ialah perang fitnah yang menjatuhkan DS Najib sebagai perdana menteri bersama Barisan Nasional sebagai kerajaan.

Selepas DS Najib pergi ke mahkamah, Ellie Suriati juga berjuang bersungguh-sungguh untuk DS Najib di luar mahkamah bersama sekumpulan orang.

Apa yang buat kebanyakan netizen rasa pelik ialah, mengapa Ellie Suriati berjuang dengan begitu semangat sekali sedangkan artis lain tidak buat perkara cam ni? Apa pendapat korang?

Apa-apa pun, jom sama-sama kita tonton video di bawah. Akhirnya Punca Sebenar Ellie Suriati Berjuang Untuk DS Najib Mula Terbongkar. Saksikan

Sila tonton video: