Ini Bukan Lagi Berani Tapi Memang Berani Gilaa !!

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Ini bukan lagi berani Tapi memang Berani Gila! Perhatikan sampai saat akhir video Apa yang korang Nampak. Netizen: “pernah lihat hantu, pernah diusilin hantu, pernah gk sengaja hantu ke foto tapi gk pernah tuh sengaja ngamerain terus hantunya nongol terus nongolnya pula jelas jd ane gk percaya ini video asli kecuali ane jd saksinya..” Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Tidak semua orang percaya kepada hantu, semangat dan paranormal. Tetapi adakah terdapat pelik-pelik di rumah anda yang kadang kala tidak dapat anda jelaskan?

Satu kesimpulan mungkin adalah bahawa ia dihantui … Alison Wynne-Ryder, seorang medium psikik, percaya terdapat beberapa cara mudah untuk mengetahui sama ada rumah anda adalah rumah kepada roh. Dan sebelum anda berfikir bahawa hanya bangunan lama yang boleh dihantui, fikir lagi.

“Walaupun kebanyakan orang yang anda minta akan mengatakan sifat-sifat lama – atau bangunan yang menempatkan banyak orang, seperti penjara, hospital dan istana – realitinya adalah apa-apa harta yang boleh dihantui, bahkan yang moden,” kata Alison.

“Bagaimanapun, kemungkinan besar sifat-sifat lama lebih cenderung mempunyai ‘perasaan berhantu’ tentang mereka, kerana mereka mempunyai lebih banyak sejarah dan kediaman daripada bangunan yang lebih baru.”

Apa-apa pun, info di atas sekadar kongsi maklumat. Sekarang mari kita tonton video di bawah. Ini bukan lagi berani Tapi memang Berani Gila! Perhatikan sampai saat akhir video Apa yang korang Nampak. Saksikan

Sila tonton video: