Patutlah Lama Senyap, Hishammuddin Dedah Sebabnya! Mat Sabu Kena Bersedia Lepas Ni

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Patutlah Lama Senyap, Hishammuddin Dedah Sebabnya! Mat Sabu Kena Bersedia Lepas Ni. Netizen: “Masa kau jadi menteri pertahanan..apa yg kau buat..semua auta..nk bagi pencen pada vetran yg tk service 21 tahun..habuk pun tk da..cakap cantik…gaya saja…habuk pun tk da…” Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Bekas menteri pertahanan Hishammuddin Hussein hari ini memberi amaran kepada pengganti Mohamad Sabu bahawa dia akan mula membuat pandangannya didengar tidak lama lagi ketika “bulan madu” Mohamad hampir berakhir.

Hishammuddin, yang memegang portfolio pembelaan semasa pentadbiran Barisan Nasional (BN), berkata beliau sengaja kekal diam mengenai isu-isu yang berkaitan dengan kementerian pertahanan.

“Saya sengaja tidak mengatakan apa-apa sesi ini kerana saya mahu memberi beliau masa untuk belajar dan melihat apa yang ada dalam kementerian. “Saya tidak mahu memberi komen kerana saya mahu melihat keputusan yang boleh dibuatnya.

Tetapi apabila 100 hari itu, saya akan mula membuat pendengaran saya, bermula dengan King Salman Centre (untuk Keamanan Antarabangsa), aset, dan kebajikan askar kami, keluarga mereka dan veteran.

“100 hari hampir berakhir. Ia adalah masa mereka sebenarnya meneruskan untuk mentadbir. Kementerian pertahanan penting kerana ia melibatkan keselamatan dan pertahanan negara kita, “katanya kepada wartawan di lobi Parlimen.

Sila tonton video: