Jutaan Orang Menangis Setelah Menonton Kisah Sedih ini !!

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Jutaan Orang Menangis Setelah Menonton Kisah Sedih ini. Netizen: “tidak ada kasih yg abadi kecuali kasih sayang ibu ya allah peliharalah kedua orang tua kami jauh kanlah mereka dari api nerakamu ya allah..” Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui jalan cerita yang lebih lanjut dan lengkap.

Suatu hari seorang kanak-kanak berusia 4 tahun bertanya kepada ibunya, “Mak, kenapa ulang tahun tidak pernah member apa-apa? Ibunya hanya meneteskan air mata tetapi dapat menjawab, akhirnya berkata: “Adahkah anda masih tua?” Hari itu berlalu, dan kanak-kanak itu semakin besar… Sehingga suatu hari, ketika anak ini berusia 6 tahun, dia mengalami kemalangan.

Ibu terkejut dan bergegas ke hospital, ketika dia tiba di hospital, seorang doctor memberitahu ibunya, “Maafkan, ma’am, saya tidak pasti anak anda boleh bertahan. Jantungnya cedera dan tidak mungkin dapat bertahan.

Mendengar itu, ibunya pergi terus kepada anaknya. Anak lelakinya yang lemah dan berkata, “Adakah doctor memberitahu anda bahawa saya akan mati segera? Ibu tidak dapt menyekat air matanya, maka dia memegang tangan anaknya denga air mata.

Masa berlalu dan anaknya yang akhirnya makin pulih. Setibanya tahun ke-8, ketika dia tiba di rumahnya, dia mendapati sepotong kertas di atas katilnya. Dia membuka perlahan-lahan dan membacanya.

Dalam kandungan surat.. Jom mari kita tonton video di bawah untuk mengetahui jalan cerita yang lebih lanjut. Jutaan Orang Menangis Setelah Menonton Kisah Sedih ini.. Saksikan

Sila tonton video: