Korang Cakap Tanda Tangan Putera Arab Tu Palsu? Ini komen Balas Dari Najib!

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Korang Cakap Tanda Tangan Putera Arab Tu Palsu? Ini komen Balas Dari Najib!Selamat datang ke channel Hot Vids.Kami menyajikan pelbagai video informasi dan gaya hidup untuk tontonan anda.

Sejak seminggu lalu netizen banyak berbincang mengenai surat bukti dari DAto Seri Najib yang mengatakan bahawa wang RM2.6 bilion adalah derma dari Putera Arab Saudi.

DS Najib mengemukakan dokumen itu sebagai mempertahankan dirnya yang selama ini dilempar dengan dengan fitnah yang melampau.

Namun semalam timbul pula isu yang tanda tangan pada dokumen itu bukanlah tanda tangan Putera Arab Saudi tersebut sebaliknya is hanyalah tanda tangan individu yang masih belum dikenalpasti.

Dan hari ini DS Najib muncul dengan maklum balas ini sebagai komen balas terhadap tuduhan tanda tangan palsu itu. Jom saksikan video di bawah untuk keterangan lanjut.

Untuk mengetahui cerita selanjutnya sila tonton video ini sampai ke hujungnya supaya anda mendapat informasi yang lengkap.

Jika ada sebarang cadangan atau pertanyaan sila berhubung dengan admin laman web ini.Video di dalam web ini adalah untuk hiburan semata mata.

Terima kasih kerana sudi menonton.Jangan lupa like and follow FB fanpage kami seperti di bawah.Terima kasih.

Sila tonton video: