Video Sayu Lagu Nyanyian Seorang OKU ini Boleh Menitiskan Air Mata

Begitulah suara insan kurang upaya, menitis air mata min nengok video min ni, tambah tambah lagi lagu sedih pulak tu. bagi yang masih ada ayah tu, manfaatkan lah masa bersama di dunia yang sementara ini.

anak ini menyanyi tulus ikhlas dari hati nya buat ayah nya. apa kata korang? jangan lupa doakan adik ini berjaya dunia akhirat ya.

Antara perkongsian daripada netizen dalam laman fb :

”Sedihnya… teringat kat satu2 nya lelaki yg pertama yg qamatku, ikhlas menyayangi, setia berada disisi saat susah senang, bgadai nyawa, sanggup berpenat lelah, ikat perut lapar dahaga, yg menitis air mata dibelakang mlihat kegembiraan, yg menyempurnakan ku, biarpun xsempurna…dan yang segalanyaa… Astagfirullah, Rindunya Arwah ayah..”

”Memg amat merdu dan kalau digilap lg dgn guru y profisional memg dia akan dikenali ramai bkn krna kekuranganya y jd bualan tetapi anugerah suara y amat merdu y x dimiliki oleh ramai insan wlpn amat suka menghiburkan org dn masyarakat,..semoga dia berjaya kelak..amin ya ALLAH…”

”Dibalik kekurangan ada kelebihan, sedap sora hang dek. ”

”Anak istimewa walau dia lahir sebegini tapi bakat Ada PADA nya sunguh menakjubkan…”

”Walau kekurangan, allah ganti dgn kelebihan lain.. Moga diberkati dunia akhirat xkuat siot tgk video ni”

”Subhanallah… Maha suci allah.. Semoga adik ini senantiasa didalm rahmat allah swt…”

MasyaAllah merdunya suara anak Istimewa ini. Sebak rasa hati ini mendengar anak ini menyanyikan lagu khas untuk Ayahnya.

Video diambil daripada halaman metafora anafora :

merdu, sayu, boleh menagis, itulah ungkapan dem ungakapan diluahkan dalam ruangan komen video adik ini menyanyi.

walaupun begitu, kita hendaklah sentiasa memartbatkan golongan seperti ini dalam masyarakat, jangan biarkan mereka dalam kesusahan seandainya kita lihat, kita dengar tentang golongan kurang upaya seperti ini, tambah tambah lagi anak yatim.

Adminsekali lagi selalu mendoakan agar adik ini berjaya dunia akhirat, mampu mengecapi nikmat sementara dunia.